BASES DELS JOCS FLORALS

1. Podran presentar-se a concurs aquells escriptors/es que tinguin entre 16 i 29 anys, abans del 7 de maig.

 

Categories:

2. Els escriptors/es podran presentar un màxim de dos obres, tenint en compte que una obra només podrà presentar-se a una única categoria. Les categories són:

–      En prosa:

  • Microrrelat: Amb una extensió màxima d’una pàgina*
  • Relat breu: Amb l’extensió màxima de quatre pàgines*

–      En poesia: Amb una màxim de 50 versos.

–      En assaig:  Amb l’extensió màxima de quatre pàgines*

* les mesures són preses amb interlineat normal/senzill i lletra tipus Times New Roman, 12p.

3. Els escrits poden ser presentats tant en llengua catalana com en llengua castellana.

 

Inscripció i lliurament de les obres:

4. El termini de presentació de les obres finalitza el 7 de maig de 2011. No s’acceptaran escrits un cop passat aquesta data.

5. Tot el lliurament d’obres és on-line. Els i les participants han d’enviar un correu electrònic a: jocsflorals.elbigoti@gmail.com amb dos documents adjunts en format .pdf  Aquest documents són:

a) l’obra presentada amb el nom del fitxer del pseudònim del participant en minúscula i sense accents.

b) dades del participant on aparegui el nom de la seva obra, el pseudònim, i les dades personals de l’autor: nom complert (nom i tots dos cognoms), correu electrònic, telèfon de contacte i data de naixement.

6. La temàtica de les obres són obertes, però en cap cas podran atemptar contra la dignitat de les persones i els drets fonamentals, d’acord amb la llei vigent.

 

Selecció, jurat i premis:

7. Un cop tancat el termini d’inscripció, se seleccionaran per a cadascuna de les categories les obres que compleixin tots els requisits de les bases específiques de la convocatòria.

8. El jurat serà l’encarregat de decidir l’obra guanyadora per a cada categoria i estarà format per persones especialistes o professionals del món literari, un representant de l’Espai Jove La Fontana i un representant del Bigoti de Nietzsche. S’informarà de la composició del jurat al web de l’equipament i el Bigoti de Nietzsche. El jurat es reserva el dret de deixar desert qualsevol dels premis, així com atorgar algun accèssit.

9. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

10. L’entrega de premis es realitzarà el divendres 17 de juny a les 19.30h. a l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190-192)

 

Autoria i propietat de les obres:

11. Els escriptors i les escriptores participants assumeixen l’autoria de les seves obres. Els organitzadors no es fan responsables de l’ús inadequat dels drets de la propietat intel·lectual dels autors i autores de les obres.

12. Les obres presentades no seran retornades.

13. Els organitzadors es reserven el dret d’elaborar un petit recull en format digital o altres formats amb un recull de totes les obres presentades per tal de promocionar els i les joves escriptors/es. Els materials que es produeixin amb aquesta finalitat inclouran la identificació del Concurs i el nom de l’autor de cada obra i estarà sota llicencies de Creative Commons.

 

Acceptació de les bases:

14. La participació al concurs implica l’acceptació plena d’aquestes bases generals i del premi si li fos atorgat.

15. L’Organització del Concurs es reserva el dret de resoldre, com cregui més convenient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s