NOU CURS DEL BIGOTI

Benvolguts/benvolgudes/benaurats/benaurades,

Us comuniquem que El Bigoti de Nietzsche comença el curs de tallers amb noves energies i havent après de l’any anterior! Ja han començat els tallers de Dibuix i Pintura, els dissabtes de 12h a 14h, i d’Escriptura, els dilluns de 19h a 21h. El taller de Música, amb un format nou i esperem que més engrescador, comença el dia dimecres 26 d’octubre de 17h a 19h. Així mateix, tenim la voluntat i les ganes suficients per a emprendre projectes més enllà dels tallers setmanals, com ara l’experiència dels Jocs Florals, que fou positivíssima l’any passat, o altres projectes relacionats amb la creació artística que portem pensant. Així mateix, estem completament oberts a propostes o suggeriments per a generar nous projectes o bé afegir-nos a propostes més globals l’acció de les quals sembli positiva i en sintonia amb el nostre projecte.

A part d’alguns canvis, els tallers continuen mantenint l’estructura inicial: la simplicitat d’un espai on els artistes amb inquietuds puguin desenvolupar i compartir lliurement les seves creacions i on s’hi pugui reflexionar amb el rigor que la visió d’altri aporta. Esperem sincerament que aquest model pugui enriquir a la gent que ja es troba inmersa en projectes de creació artísitca i animi a noves persones a endinsar-s’hi. 

Per part nostra, només resta animar-vos a participar als tallers i demanar-vos altre cop que, si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu d’enviar-nos-el al mail elbigoti@gmail.com.

Bon curs, i esperem veure-us-hi!

Anuncis

2 pensaments sobre “NOU CURS DEL BIGOTI

  1. Hola!
    L’any passat em vaig assabentar que fèieu aquests tallers i volia venir, però per problemes d’horaris i coses així encara no ho he arribat a fer. Aquest any m’agradaria no deixar-ho passar!
    D’entrada, estic interessada en el taller d’escriptura i el de dibuix i pintura, tot i que no sé si podria venir sempre. És gaire greu? Tampoc hi ha cap problema per apuntar-se “a mig curs”?
    I una pregunta concreta…aquest dissabte (24 de desembre) es farà el taller de dibuix? Si fos així, m’hi podria apuntar?

    Res més!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s