Noves activitats de El Bigoti de Nietzsche

Al Bigoti de Nietzsche s’han estat coent dos projectes nous des de fa un temps i ara podem dir-vos que, finalment, ja estan a punt per a iniciar-se. Us ho hem anat dient però ara ja és definitiu: el dia 9 de març comença el Grup d’Improvisació a l’Obrador de la Sala Beckett, que es realitzarà tots els divendres de 17h a 19h, i el dia 15 d’abril comença el Col·lectiu de Fotografia, que es durà a terme tots els diumenges de 18h a 20h al Casal Jove Palau Alòs.

Estem molt il·lusionats amb aquests dos projectes per unes quantes raons. La primera d’elles és que estem creixent, i no només de manera quantitativa, mesurable per la quantitat d’activitats, sinó qualitativament. El Bigoti de Nietzsche va arrencar ja d’inici un taller de fotografia, que per molts motius va acabar desapareixent, i, empesos per la inèrcia de l’entusiasme i la il·lusió amb què vam començar, vam enunciar que s’estava preparant un Taller de Teatre, que no va arribar mai. Ha passat ja més d’un any, però, i ja no deixem guiar els projectes per aquella emoció innocent que ens va portar a realitzar tallers sense la preparació suficient. Ara El Bigoti de Nietzsche presenta aquestes activitats perquè ha crescut en nombre de membres implicats i compta amb gent preparada tècnicament per a engegar-los i engrescada per a donar-los sentit. L’objectiu de El Bigoti de Nietzsche és reivindicar l’art com a mitjà d’expressió de les persones, crear espais on debatre sobre la creació artística i obrir diàlegs sobre l’art, explorant, tocant, experimentant nous camins i noves sensacions. Ara com ara podem oferir-vos aquestes dues noves activitats assegurant que són dutes a terme per persones que les viuen i volen fer-les créixer, amb el coneixement tècnic i l’experiència necessaris per a suportar-les.

L’altra raó per la qual estem molt il·lusionats amb aquests nous projectes és que els duem a terme al Casal Jove Palau Alòs i a l’Obrador de la Sala Beckett, oferint per tant el nostre projecte a persones que viuen realitats diferents i contactant amb entitats d’altres zones de Barcelona. D’aquesta manera estem intentant crear xarxa i arribar al màxim de gent possible. El fet de contactar amb més gent enriqueix absolutament el nostre projecte – l’enriqueix del tot -, perquè El Bigoti de Nietzsche ofereix un espai; el diàleg ha de venir forçosament de fora. En aquest sentit, val a dir que estem rebent moltes sol·licituds d’inscripció, la qual cosa és confortant perquè ens recorda que el projecte persegueix objectius tangibles i sorgeix per cobrir una demanda real, i que per tant té sentit continuar treballant-hi.

Esperem veure-us a tots i a totes als tallers! Recordeu, els altres tres continuen en funcionament, com sempre, cada setmana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s