Una associació interessant

Volem parlar-vos d’una associació de Barcelona que realitza un projecte que val la pena de conèixer. Nakadaska és una associació creativa multidisciplinar que va néixer fa aproximadament dos anys a Barcelona, amb l’objectiu de potenciar l’art com a font d’expressió social i humana i amb la ferma convicció que l’art és i ha de ser accessible a tothom.

El col·lectiu està format per artistes que a través de l’art en les seves múltiples materialitzacions – performance amb totes les potencialitats de l’art contemporani; teatre, fotografia, audiovisuals, literatura… – intenten de treballar emocions i fer-les vives, tangibles i reals, entre el públic assistent. Amb la intenció de fer de l’obra d’art quelcom de què es puguin extreure conclusions, com un xoc de realitat, els interessats poden quedar-se a debatre entre els autors què els ha transmès l’obra, i què se’n segueix d’aquest fet.

Estem convençuts que l’art és important i que a través d’ell es poden aprendre coses inestimables. Per aquest motiu creiem també que com més associacions treballem conjuntament per a aconseguir fer de la creació artística una cosa viva, real i d’escandalosa actualitat, i del seu missatge quelcom accessible per part de la població, més capaços serem de ser crítics amb la situació que ens envolta. Per això creiem que és tan important fer xarxa entre els col·lectius, per tal d’assegurar un teixit que bategui d’activitat i demostri que, de base, es pot construir i que la despossessió i la mediatització no són, com se’ns diu, necessàries.

Per totes aquestes coses, i moltes que no diem encara, estem encantats d’informar-vos de l’existència d’aquesta associació! Feu-hi una ullada. A més, fixeu-vos que tenim al menú un nou apartat, “Enllaços”, on trobareu pàgines d’interès.

http://nakadaska.wordpress.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s