Nou trimestre del Bigoti! (i propostes de projectes amb llums que es fan a Barcelona dutes a terme per gent amb llums)

Avui avui avui comencen altre cops els tallers! Aquest trimestre continuem amb els tallers del trimestre passat, amb els preparatius a mig fer per a començar quan abans millor el taller de màgia al Casal Jove Palau Alòs. Així que si esteu dubtosos sobre si anar al taller de música, el cercle d’escriptura, el taller d’arts plàstiques i visuals, teatre o curtmetratges, no dubteu en enviar-nos un mail a elbigoti@gmail.com i consultar la informació que hi ha a la web!

Per altra banda, aquest trimestre comencem amb moltes ganes de fer projectes. El dia 21 de desembre ens vam reunir amb altres associacions artístiques amb qui compartim interessos i els resultats que en vam treure van ser molt positius. Estem molt contents perquè veiem que som molts els que intentem integrar dins de l’activitat artística el màxim de gent possible, encara que això vulgui dir, paradoxalment, fer activitats amb aforament més limitat del que podria aportar-nos certes activitats com ara concerts o les publicacions d’escrits. Paradoxal ho és, però no estúpid, donat que la idea a què es vol donar forma – tant d’aquelles associacions com de la nostra – és l’intent de fer de l’art alguna cosa que pugui ser viscuda directament, sense diferències entre els artistes i espectadors, integrant com a més gent millor en l’experiència i el debat. Reivindicar una alternativa a les obres d’art com a mercaderia, com a peça de museu que cal que sigui admirada, per substituir-la per una paraula llençada per l’ús i gaudi dels qui l’escolten – de qui, esperem, rebrem resposta. Malgrat que hi ha diferències entre les maneres de fer això possible, creiem que tendim tots a crear, com a mínim, una alternativa a la manera de veure l’art que tenim tan coll avall. Aquest mes – ja us direm el dia – farem col·laboracions amb La Persiana, amb qui ja hem tingut contacte més d’una vegada.

Us posem les pàgines web de les diferents associacions amb qui vam parlar. També us deixarem els enllaços permanentment a la secció “enllaços”!

http://elbalcondelaespera.wordpress.com/

http://www.facebook.com/pages/La-Persiana/283221951733713?fref=ts

http://mutuocentro.com/shout-2/ o el facebook http://www.facebook.com/shoutinbcn

http://nakadaska.wordpress.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s