Noves activitats al Bigoti!

Què és el Grup de Màgia?

Aquest febrer el Bigoti de Nietzsche començarà el Grup de Màgia. La idea del grup és habilitar un espai per tal que aquells que sapigueu fer màgia pugueu aprendre’n més i compartir allò que hagueu après amb la resta de participants. L’estructura segueix sent la dels altres tallers: creiem que molta gent té coneixements sobre màgia (en aquest cas) però que en canvi falten espais (o com a mínim està bé que n’hi hagi més) on poder trobar-se amb d’altres persones que també en tinguin.

La idea és també poder crear un grup d’aprenentatge que superi l’exclusivitat de l’aprenentatge en l’estructura professor-alumne, estructura necessària però compatible amb una estructura de grup que funcioni de forma horitzontal i on els coneixements siguin compartits.

Des del Grup sorgiran propostes en funció dels interessos dels participants, i a partir d’aquí s’escolliran les activitats a practicar durant les sessions (per exemple, formes de presentació de l’ambiciosa, jocs automàtics, jocs amb una sola moneda, etc.). Per això convé que els participants ja tinguin uns fonaments sòlids d’il·lusionisme a l’hora d’entrar al grup. Com que les propostes provenen també del grup, es recomana que l’assistència sigui el més regular possible.

Si voleu participar, envieu-nos un mai a elbigoti@gmail.com!

Quan seran les sessions?

Les sessions del Grup seran els dimarts de 18.00h a 19.30h, al Casal Jove Palau Alòs, C/Sant Pere Més Baix 55, 08003. Animeu-vos a venir! 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s