Bases dels Jocs Florals del Bigoti de Nietzsche 2013

JOCS FLORALS EL BIGOTI DE NIETZSCHE i L’ESPAI JOVE LA FONTANA 2013

Una nova edició dels Jocs Florals! L’entrega de premis serà el dia 31 de maig a l’Espai Jove la Fontana, i hi haurà espectacle i col·laboracions d’altres entitats i artistes. Com a associació creiem que els Jocs Florals és una de les activitats importants de realitzar, donat que és el complement obert i reflexiu enfront de la proposta més reduïda (per la vivencialitat) i participativa-activa (i per tant menys reflexiva) dels Tallers o Cercles i Grups que oferim setmanalment. Ambdues propostes, creiem, són compatibles i no només això, sinó que el conjunt d’ambdues pot donar resultats molt més positius que cadascuna d’elles per separat. Animeu-vos a participar! Si feu art i us agradaria fer-lo públic, els Jocs Florals és un dels espais on això pot ser realitzat. A través dels Jocs les obres es posen en contacte amb els membres del jurat (artistes, professionals de l’edició, etc.) i amb tots els artistes que formen part del Bigoti i les associacions col·laboradores que participin de la cerimònia. Aprofiteu-ho! Teniu fins el dia 19 de maig per entregar les obres! Vinga, va, que és primavera!

Categories:

 • Relat Breu.

 • Poesia.

 • Haiku Twitter.

 • Sèrie Fotogràfica temàtica de 6 fotografies.

 • Pintura

Format d’entrega

 1. Per a la categoria de Relat Breu, cal que els participants enviïn les seves obres al mail jocsflorals.elbigoti@gmail.com. Hauran d’enviar un mail amb l’escrit i el pseudònim i un altre mail amb les següents dades: nom i cognoms, pseudònim, títol de l’obra, data de naixement, telèfon i adreça de correu alternativa. Els textos han d’estar escrits en Times New Roman 12p i interlineat senzill. L’extensió màxima serà de tres pàgines. Els textos es poden enviar tant en català com en castellà.

 2. Per a la categoria de Poesia, cal que els participants enviïn les seves obres al mail jocsflorals.elbigoti@gmail.com. Hauran d’enviar un mail amb l’escrit i el pseudònim i un altre mail amb les següents dades: nom i cognoms, pseudònim, títol de l’obra, data de naixement, telèfon i adreça de correu alternativa. Els textos han d’estar escrits en Times New Roman 12p i interlineat senzill. L’extensió màxima serà de 40 versos. Els textos es poden enviar tant en català com en castellà.

 3. Per a la categoria de Haiku Twitter, cal que els participants enviïn les seves obres mitjançant un tuit en el hastagh #haikuflorals. Els participants hauran d’enviar un mail a jocsflorals.elbigoti@gmail.com amb la seva obra i les següents dades: noms i cognoms, data de naixement, telèfon i adreça de correu alternativa. Els textos hauran de de tenir un màxim de 140 caràcters. Els textos es poden enviar tant en català com en castellà.

 4. Per la categoria de Fotografia, cal que els participants enviïn les seves obres al mail jocsflorals.elbigoti@gmail.com. Hauran d’enviar un mail amb les 6 fotografies i el pseudònim i un altre mail amb les següents dades: nom i cognoms, títol de l’obra, pseudònim, data de naixement, telèfon i adreça de correu alternativa. El tema de les fotografies és completament lliure.

 5. Per a la categoria de Pintura, cal els participants enviïn dos mails: un amb una fotografia, o el número de fotografies que sigui necessari, de la seva composició i pseudònim i un altre amb les dades: nom i cognoms, pseudònim, títol de l’obra, data de naixement, telèfon i adreça de correu alternativa. La pintura serà de composició lliure.

BASES JOCS FLORALS

 • Podran presentar-se a concurs aquells que enviïn les seves creacions abans del 19 de maig.

 • Els escrits poden ser presentats tant en llengua catalana com en llengua castellana.

Inscripció i lliurament de les obres:

 • El termini de presentació de les obres finalitza el 19 de maig del 2013. No s’acceptaran entregues un cop passada aquesta data.

 • Tot el lliurament d’obres és on-line. Els i les participants han d’enviar un correu-e a: jocsflorals.elbigoti@gmail.com amb dos documents adjunts en format pdf. Aquest documents són:

a) l’obra presentada amb el pseudònim del participant com a nom el fitxer.

b) dades del participant on aparegui el nom de la seva obra, el pseudònim i les dades personals de l’autor (nom i tots dos cognoms, correu electrònic, telèfon de contacte i data de naixement).

Selecció, jurat i premis:

 • Un cop tancat el termini d’inscripció, se seleccionaran per a cadascuna de les categories les obres que compleixin tots els requisits de les bases específiques de la convocatòria.

 • Un jurat format per diversos especialistes i/o membres de El Bigoti de Nietzsche i de l’Espai Jove La Fontana serà l’encarregat de decidir l’obra guanyadora per a cada categoria. S’informarà de la composició del jurat al web de l’equipament i el Bigoti de Nietzsche. El jurat es reserva el dret de deixar desert qualsevol dels premis, així com d’atorgar algun accèssit.

 • Hi haurà un detall per a totes les persones finalistes. Els guanyadors de les categories de Relat Breu, Poesia i Haiku rebran un lot de llibres de segona mà, les seves obres seran recitades amb un acompanyament musical dins en col·laboració amb la iniciativa La Persiana. Els guanyadors de les categories de pintura i fotografia podran exposar llurs obres a l’Espai Jove la Fontana.

 • L’entrega de premis es realitzarà el dia 4 de maig a l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190-192).

 • No s’acceptaran obres que ja hagin sigut premiades en altres concursos.Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s