Entrega de premis dels JOCS FLORALS + VAGA el 23 de maig

Hola a totes i a tots!

Ara que ja ha acabat el període d’entrega de les obres dels jocs florals, us recordem que esteu TOTS CONVIDATS a l’entrega de premis que es durà a terme el dia divendres 31 de maig a les 18.00h a l’espai Jove la Fontana de Gràcia.

Per què us hi convidem? Perquè heu participat i potser guanyeu? Aquesta és una de les raons, sí. Però també perquè tindrem espectacle i intentarem fer d’això un esdeveniment amb el sentit que tenia quan va ser pensat: contribuir a fer pròxima i participativa l’experiència artística. Com sempre diem, perquè creiem que l’art és quelcom que ha de ser de totes i per a totes, i que ens ajuda a conviure d’una forma més conscient i activa.

Què hi farem? Doncs això. Veniu i ho veureu. Però per començar-vos a deixar gust de boca, us direm que actuarà el grup de música Carbonara (és quelcom que s’ha de viure) i un recital d’escriptura al voltant de “El carnaval dels animals”, simfonia de Saint-Saëns, acompanyat amb la música, per part dels membres del Cercle d’escriptura creativa. A part d’això, hi haurà altres actes que també us agradaran.

Recordeu que hi haurà l’entrega de premis de les categories dels jocs florals i que hi seran presents els membres del jurat, que faran la seva valoració.

APROFITEM TAMBÉ l’avinentesa per recordar i fer ressò de la situació en què es troben els treballadors de l’Espai Jove la Fontana, per qui el conveni del sector del lleure pot perdre la vigència aquest any, gràcies a l’estúpida reforma laboral, i exposar-los així a una pèrdua de les condicions de treball que ara tenen, fins posar-los en perill de perdre la feina. Per aquest motiu, recordem que demà dia 23 de maig serà VAGA del sector de lleure, juntament amb d’altres sectors afectats. Us afegim aquí les seves reivindicacions i convocatòria:

“Companys i companyes,

Us informem que l’equip de dinamització de l’Espai Jove La Fontana i del Punt de Informació Juvenil de Gràcia hem decidit en assemblea afegir-nos a la Vaga convocada el proper dijous 23 de maig.
Les conseqüències negatives que la reforma laboral ha tingut en les relacions laborals comencen a aparèixer. El Conveni del Lleure pel que estem regulats està a punt de quedar suspés degut a que les negociacions no han avançat i amb la última reforma laboral això suposa la suspensió del mateix en un any, que ja està a punt d’acomplir-se.

D’aquesta manera els treballadors i treballadores, que ens regim per aquests convenis perdrem tots els nostres drets adquirits amb el greuge que això suposarà en el futur, donant lloc a que les empreses puguin decidir, sense cap regulació específica pel sector, les nostres condicions laborals.

Amb aquesta vaga volem exigir el nostre dret a la plena informació i presionar per que les empreses del sector signin ja un conveni del lleure just, que respecti els nostres drets com a treballadors i treballadores, la definició del qual compti amb la participació dels mateixos treballadors i treballadores del sector.”

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s