Grup de Debat

Benvolgudes i benvolguts,

El proper diumenge 27/10 es farà la primera sessió del Grup de Debat. La convocatòria és a les 19:00 al Mas Guinardó (http://www.casalsdebarrihg.cat/cemasguinardo/onsom)

Es tracta d’un grup d’autoformació en què posarem textos en comú, parlarem amb experts i debatrem idees amb rigor, però en un ambient desenfadat. Intentarem que en els debats no hi hagi guanyadors, sinó aprenents; que no sigui important qui guanya el debat, sinó quins referents s’emportarà cadascú. L’objectiu és crear un espai d’on treure i a on portar informacions contextualitzades i argumentacions contrastastades. 

Els temes triats poden de ser de diferents caires, però en principi són temes presents a la societat, que per diferents motius, es van invisiblititzant o esbiaixant. El primer tema que tractarem és sobirania alimentària; el segon, els CIEs, el tercer, el Sàhara Occidental. La resta els decidirem tots junts.

Aquest primer diumenge, tindrem una petita introducció al tema, es compartiran els textos, i es parlarà sobre com funcionarà el Grup de Debat. Us hi esperem!

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos a elbigoti@gmail.com.

Grup de Debat

El Bigoti de Nietzsche

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s