Qualiterària.

Estimats cossos,

Des d’aquí us animem a participar de la nova iniciativa del Bigoti de Nietzsche amb col·laboració amb la Persiana: atreviu-vos a viure un recital de literatura ben diferent als habituals: la Qualiterària. Ho farem a la Persiana del dia 21 de juny a la Casa Orlandai, que durarà de 16.30 a 22h.

En què consisteix?

Totes aquelles persones que vulguin participar ens poden enviar els seus escrits al correu qualiteraria@gmail.com o bé portar un escrit directament allà. Les persones que assisteixin al recital es trobaran un sobre cadascuna amb cinc targetetes que corresponen a cinc qualitats diferents. Cada vegada que alguna persona reciti un poema o llegeixi un relat, el públic haurà d’aixecar la targeteta que descrigui millor la qualitat d’allò llegit. Els escrits que concentrin més targetetes d’una qualitat, guanyaran un premi.

Les cinc qualitats amb què avaluar un text són:

Xiroi: de caràcter alegre, divertit, optimista. Allò que dius simpàtic, fins i tot tendre. Un amic per a passar-hi estones. De la Cucaracha a Pepe Rubianes.

Hodiern: crític, social, compromès. Actual. Que comprèn bé la caligrafia del seu temps. Una birra que acaba amb xapa. De Pepe Rubianes a Foucault.

– Pregon: profund, que remena, demana al lector que explori les catacombes de l’emoció, trontollen els fonaments de l’ànima. De Foucault a Manel.

– VAMT: visual-aromàtic-musical-tàctil i, per què no, ben gustós. Sensitivitat. Inefable, insubstituïble. Plàstic, gràfic, el millor sexe. De Manel a Von Trier.

– Trencador: d’un esquema, en queden només les runes. Intrigant, encisador, obre-i-tanca-boques. El tercer peu del gat. De Von Trier a la Cucaracha.

Com arribar? 

És just davant la sortida de l’estació de Sarrià dels FGC.

https://maps.google.es/maps?client=safari&oe=UTF-8&ie=UTF-8&fb=1&gl=es&q=Centre+Cultural+Casa+Orlandai&cid=16327638917665162963&ei=Kp-ZU7SbJunJ0AXvx4HIBg&ved=0CIcBEPwSMA0

Per més informació, mireu l’esdeveniment del facebook: https://www.facebook.com/events/1514406758778191/

 

Fins dissabte 21, doncs!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s