Dibuix i Pintura

Inici: 22/01/2011

Què és el taller de d’arts plàstiques i visuals?

El Taller d’Arts plàstiques i visuals del bigoti de Nietzsche es planteja com un format de taller en el qual desenvolupar, perfilar i afinar l’anàlisi i reflexió sobre els tipus de relacions que s’estableixen entre les persones i les creacions, entenent, creant i compartint llenguatges plàstics i visuals desenvolupats en el sí del taller.

El funcionament del taller s’estructurarà al voltant de tres tipus de propostes: la primera, la creació a partir d’una idea o concepte d’interès col·lectiu. La segona, a partir d’un material, una tècnica o un tipus de format concrets. I la tercera, a partir de la reinterpretació de referents pictòrics, sempre escollits segons els interessos i inquietuds dels participants.

Durant les dues hores que duren les sessions del taller hi haurà temps per al treball creatiu, però també per a la reflexió i el debat sobre les creacions dutes a terme. Intentant aconseguir la major coherència possible entre totes les parts que conformen l’obra visual i/o plàstica de cadascun del participants.

El material emprat es comprarà a partir d’un pot comú fet entre tots els participants una vegada s’hagi tancat el grup. La quantitat que caldrà que cadascú aporti serà d’entre 7 i 10 €. Tot i que també es contemplarà l’opció d’utilitzar material propi.

Us esperem el dia 15 de Novembre a l’Espai jove la Fontana a les 19:00h. La sessió acabarà a les 21:00h.

Fins aviat!

Ane i Marc.

Quan?

Els dijous de 19.00h a 21.00h.

On?

Espai Jove La Fontana

Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona

Mapa Google del Lloc

Us hi esperem!