Què és el Cerce d’escriptura creativa?

El Cercle d’escriptura creativa consisteix en unes trobades setmanals en què tots els participants llegeixen algun escrit que han fet, que és comentat després per la resta del grup. Els participants, després d’una reflexió sobre els textos, els critiquen constructivament tot destacant allò que els ha agradat, quines coses creuen que l’autor podria millorar, què han entès, si coincideixen amb la idea que se’n desprèn: en definitiva, intenten treure tot el suc que els textos poden oferir-los.

En totes les activitats que s’organitzen des d’El Bigoti de Nietzsche hi ha la figura d’un dinamitzador, però en principi no ha de tenir més autoritat que la resta de participants. Les decisions es faran per consens i és desitjable que el grup es posi reptes, tant individuals com col·lectius, per tal d’intentar superar-se cada setmana o intentar d’explorar diferents mètodes o tipus d’escriptura on no s’havia aventurat.

Quan?

El Cercle d’escriptura creativa es desenvoluparà cada dimarts de 19h a 21h.

On?

El lloc serà l’Espai Jove la Fontana, al carrer Major de Gràcia 190-192, just al costat de l’estació de metro Fontana, de la L3.

Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona

Mapa Google del Lloc

Like This!

Un pensament sobre “Cercle d’Escriptura Creativa

Els comentaris estan tancats.