Nou Taller!!

Estrenem nou Taller!!

Dibuix i Pintura

Què és el taller de Dibuix i Pintura?

El taller de dibuix i pintura és, com els altres tallers que oferim, un taller no tutorat on s’intenta incentivar la creativitat artísitica mitjançant l’experiència de cadascú que, compartida, amplia el rang de visió artística de tot el grup. Hi ha la figura de dues dinamitzadores, que proposen activitats per a fer i porten a l’esquena l’experiència d’haver participat en tallers d’arts plàstiques. Malgrat això, si del grup surten propostes i activitats que animen a tots els participants, seran també dutes a terme.

S’intentarà, entre d’altres coses, experimentar amb diferents materials per tal d’introduir-nos dins de l’enorme camp de possibilitats que el dibuix i la pintura ens donen. Per més informació sobre quins materials s’usaran en cada sessió, per a saber què han de portar els participants i què oferim nosaltres i altres detalls, contacteu amb nosaltres a través del mail: elbigoti@gmail.com.

Quan?

Dissabte de 12h a 14h

On?

Espai Jove La Fontana

Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona

Mapa Google del Lloc

Us hi esperem!!!

Like This!

2 pensaments sobre “Nou Taller!!

  1. Hola,
    Vaig veure el taller a la programacio de la Fontana i em va interessar.
    Mai he fet res de pintura ni de dibuix, de fet sempre he dit que no en se de dibuixar. Però si es un curs gratuit m’agradaria probar-ho i veure fins on puc arribar.
    S’hauria de portar alguna cosa? El més probable es que no pugues venir tots els disabtes, suposaria algun problema? Que es farà exactament?

    Atentament,
    Anonim

    • Hola!

      Aquesta nova informació t’ha resolt dubtes? De tota manera estaria bé que, si estiguessis interessat en venir el taller, un cop llegida aquesta nova informació, ens enviessis un mail!

      Gràcies.

      Atentament,

      El Bigoti de Nietzsche

Deixa un comentari